AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasli adamlar görmek

Kahve falında yasli adamlar görmek

Kahve falında yasli adamlar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında yasli adamlar gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yasli bir adam görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına inanılır.

Kahve falında yasli adamlar görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet eder.

Kahve falında korkup yasin okumak yönlendireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıya yaslanmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında elinde yasin kitabı görmek Tövbe Edeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yas evi görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir