AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin suresini okuyamamak

Kahve falında yasin suresini okuyamamak

Kahve falında yasin suresini okuyamamak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahat rahat yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin suresini okuyamamak gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında yasin suresini okuyamamak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yasin suresini okumaya çalışmak hastalığını yenmeyi başaracağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu duymak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin suresinin okunduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet eder.

Kahve falında yasin suresini duymak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, rakiplerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin suresini aramak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin suresini yazmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasin suresini ezbere okumak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir