AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden emzirmek

Kahve falında göğsünden emzirmek

Kahve falında göğsünden emzirmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına, günahkâr olacağına, kariyerinin yükseleceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden emzirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere inanılır.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünü emzirmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir