AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta ur görmek

Kahve falında vücutta ur görmek

Kahve falında vücutta ur görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta ur gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda ur görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta ur görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kafasında ur görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyninde ur görmek mal ve rızkın çoğalmasına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ur görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, karamsar olacağına işaret eder.

Kahve falında kafada ur görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında urmu dutu toplamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir