AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, güzel bir hayatı olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, bundan hayır göreceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda ur çıktığını gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta ur görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda ur görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünde ur görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında ur görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında urmu dut yemek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yo urt görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memede ur görmek onu yalnız bırakmayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir