AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyinde ur görmek

Kahve falında beyinde ur görmek

Kahve falında beyinde ur görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyinde ur gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında beyinde ur görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyinde hastalık görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyin ameliyatı olacağını görmek bereketin ve karın artacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyin kanaması görmek çok hayırlı şeylere, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyin pişirmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulur.

Kahve falında beyin kanaması geçirdiğini görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında beyin içini görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir