AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada ur görmek

Kahve falında kafada ur görmek

Kahve falında kafada ur görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayallere kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kafada ur gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında kafada ur görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, ayıplı yolara sapacağına delalettir.

Kahve falında kafasında ur görmek aşama kaydedeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında urmu dutu toplamak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında ur görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyninde ur olduğunu görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyninde ur görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başında ur görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine inanılır.

Kahve falında urfadaki balıklı gölü görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir