AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında sivilce görmek

Kahve falında başında sivilce görmek

Kahve falında başında sivilce görmek kurtuluşa ereceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, başarı kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başında sivilce gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Kahve falında başında sivilce çıktığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında sivilce görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudakta sivilce görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işaret eder.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında sivilceli kadın görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir