AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı yarıda kesmek

Kahve falında namazı yarıda kesmek

Kahve falında namazı yarıda kesmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, işlerinde başarılı olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında namazı yarıda kesmek gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında namazı yarıda kesmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında saçının yarısını kesmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında saçın yarısını kesmek güzel günlere kavuşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulur.

Kahve falında cuma namazını yarıda bırakmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken yarıda bırakmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazı yarıda bırakmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memenin yarıldığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir