AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsün kanadığını görmek

Kahve falında göğsün kanadığını görmek

Kahve falında göğsün kanadığını görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında göğsün kanadığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında göğsün kanadığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünün kanadığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına yorulur.

Kahve falında vücudunun kanadığını görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında elini kanadığını görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kanat görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tırnağının kanadığını görmek sıkıntılarından arınacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatlanıp uçmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında kanatlı yaratık görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir