AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün kanadığını görmek

Kahve falında göğsünün kanadığını görmek

Kahve falında göğsünün kanadığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, rahat yüzü göreceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, başarılarının tadına varacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında göğsünün kanadığını gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında göğsünün kanadığını görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsün kanadığını görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı uçmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı koyun görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı domuz görmek ailesi ile mutlu olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında tavuk kanat görmek rahatın kaçacağına, ondan faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında bi yerinin kanadığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişin düşüp kanadığını görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir