AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kanat görmek

Kahve falında kırmızı kanat görmek

Kahve falında kırmızı kanat görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, huzursuz olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kanat gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Kahve falında kırmızı kanat görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başının kanadığını görmek saadetinin yükseleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı kedi görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında kanatlı bebek görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanat takmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sivilceyi kanatmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir