AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kanadığını görmek

Kahve falında elini kanadığını görmek

Kahve falında elini kanadığını görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında elini kanadığını gördüyseniz:

  • Stresi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında elin kanadığını görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, kazancının bereketleneceğine alamet eder.

Kahve falında elini kanadığını görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerinin kanadığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinin kanadığını görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinin kanadığını görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kanatlı at görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlı köpek görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir