AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağının kanadığını görmek

Kahve falında tırnağının kanadığını görmek

Kahve falında tırnağının kanadığını görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağının kanadığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında tırnağının kanadığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının kanadığını görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elin kanadığını görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek bir süre zorluk çekeceğine, yoğun duygular yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında dişinin çıktığını ve kanadığını görmek içsel güvensizliklerinize, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir