AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının başının yarıldığını gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında başı yarılmak namaz kılacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başının yarıldığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin başının yarıldığını görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında başın yarıldığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ayın yarıldığını görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarı insan yarı yılan görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir