AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden kıl yolmak

Kahve falında göğsünden kıl yolmak

Kahve falında göğsünden kıl yolmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden kıl yolmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden kıl yolmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rızkının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kendi göğsünü kıllı görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yolculuğa yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü kıllanmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek sıkıntılarının geçeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, küskünlük yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir