AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kötü halin son bulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara meyillisiniz.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalet eder.

Kahve falında kuranın ilk sayfasını okumak çok kötü sonuçlar doğuracağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakara suresinin ilk beş ayetini okumak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında yasinin birinci sayfasını okumak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sayfa okumak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kurandan bir sayfa okumak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilk sevgilini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir