AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğe zıplamak

Kahve falında göğe zıplamak

Kahve falında göğe zıplamak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, büyüyeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğe zıplamak gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Kahve falında göğe zıplamak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında koşmak zıplamak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında yükseklere zıplamak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zıplamak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak iyileşeceğine, toparlanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zıplamak uçmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir