AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklere zıplamak

Kahve falında yükseklere zıplamak

Kahve falında yükseklere zıplamak bazı kayıplar olabileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yükseklere zıplamak gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak bilgiler veya alınacak haberler atacağınız önemli bir adımda etkili olabilir.

Kahve falında yüksekten zıplamak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, suç işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yükseklere zıplamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında çok yükseğe zıplamak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ticaret ehli kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yükseğe zıpladığını görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek zıplamak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe zıplamak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işaret eder.

Kahve falında uçmak zıplamak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir