AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek bağını kesmek

Kahve falında göbek bağını kesmek

Kahve falında göbek bağını kesmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbek bağını kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında göbek bağını kesmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek kendi bildiğini okuyacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek ekmeğinin artacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek ayağının tökezlemeyeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, umutsuzluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir