AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin açılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, umduklarını bulamayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek kordonu kesmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Kahve falında göbek kordonunu görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin kordonunu kesmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kordonu kesmek arabuluculuk yapılacağına, borçlarının kapacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kordonunu kesmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir