AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek yapmak

Kahve falında göbek yapmak

Kahve falında göbek yapmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında göbek yapmak gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilmek veya hayallerinizi gerçekleştirebilmek için başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında göbek yapmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında göbekten dogum yapmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek fıtığı görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, zorlukların artacağına inanılır.

Kahve falında göbek açık görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında göbekten yaralanmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, maddi açıdan nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek bağı kesmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında göbek çizgisi görmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sıhhat kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin göbek attığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir