AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek deliğinde yara görmek

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret eder.

Kahve falında göbek deliğinde yara gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, borçlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında göbek deliğini görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek hayal kırıklığına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki göbek deliği görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek deliği temizlemek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir