AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğin çatladığını görmek

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbeğin çatladığını gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonun çatladığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yerin çatladığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına inanılır.

Kahve falında alyansın çatladığını görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, oldukça uzun bir yolculuğa işaret eder.

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtanın çatladığını görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işaret eder.

Kahve falında aynanın çatladığını görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğün çatladığını görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir