AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansın çatladığını görmek

Kahve falında alyansın çatladığını görmek

Kahve falında alyansın çatladığını görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, maddi anlamda güç kaybedeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında alyansın çatladığını gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Kahve falında alyansının çatladığını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında alyansın çatladığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek yalan söylemeyeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yerin çatladığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binanın çatladığını görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğün çatladığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir