AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğe dokunmak

Kahve falında göbeğe dokunmak

Kahve falında göbeğe dokunmak dertlerine derman arayacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Kahve falında göbeğe dokunmak iftiraya uğrayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında göbek çizgisi görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek göbeği görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek bağı görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında göbeğin sarktığını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine alamet eder.

Kahve falında göbeğini deldirmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında göbek kordonu kesmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir fitne çıkarmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir