AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek göbeği görmek

Kahve falında erkek göbeği görmek

Kahve falında erkek göbeği görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında erkek göbeği gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Kahve falında erkek göbeği görmek bahtının da çok parlak olacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında göbeğini kıllı görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında göbek toplamak eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek bağı kopmamış bebek görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı topladığını görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir