AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğini deldirmek

Kahve falında göbeğini deldirmek

Kahve falında göbeğini deldirmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında göbeğini deldirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında göbeğini deldirmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilini deldirmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağını delmek iyilik görüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu deldirmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendi kulağını delmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında kulağı delmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu deldirdiğini görmek mutlu olacağınıza, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir