AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek çizgisi görmek

Kahve falında göbek çizgisi görmek

Kahve falında göbek çizgisi görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında göbek çizgisi gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında göbek çizgisi görmek iş hayatında başarılı olmaya, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında alında çizgi görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ufuk çizgisi görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çizgi görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizgili pantolon görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi çizgi görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düz çizgi çizmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir