AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek bağı görmek

Kahve falında göbek bağı görmek

Kahve falında göbek bağı görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , mal ve mülk kaybı yaşanacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında göbek bağı gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında göbek bağı kesmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek bağı kopmamış bebek görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek bağı görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında göbek bağı kesilmemiş bebek görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek göbek bağı görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli ayakkabı bağı görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma bağı görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında üzüm bağı dikmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir