Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek

Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, ayaklandıracağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar karşısında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek çok büyük hayır duaları alacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinliği beğenmemek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğini beğenmemek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top