AnaSayfa / Genel / Kahve falında gırtlak sıkmak

Kahve falında gırtlak sıkmak

Kahve falında gırtlak sıkmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayatın kolaylaşacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gırtlak sıkmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında birinin gırtlağını sıkmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gırtlak sıkmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında gırtlak kesmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gırtlak kanseri olduğunu görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında gırtlak kanseri olmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, işini en iyi şekilde yapacağına inanılır.

Kahve falında çıbanı sıkmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına silah sıkmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limonu sıkmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir