AnaSayfa / Genel / Kahve falında gırtlak kanseri olduğunu görmek

Kahve falında gırtlak kanseri olduğunu görmek

Kahve falında gırtlak kanseri olduğunu görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gırtlak kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlatırken zorlanmayacaksınız.

Kahve falında gırtlak kanseri olduğunu görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gırtlak kanseri olmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında gırtlak sıkmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin gırtlağını sıkmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında gırtlak kesmek oğlu evli ise boşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşin kanser olduğunu görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir