AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gırtlağını sıkmak

Kahve falında birinin gırtlağını sıkmak

Kahve falında birinin gırtlağını sıkmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine yorulur.

Kahve falında birinin gırtlağını sıkmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Kahve falında birinin gırtlağını sıkmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gırtlak sıkmak arzuların gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gırtlak kanseri olmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında gırtlak kesmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gırtlak kanseri olduğunu görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş sıkmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında çok parfüm sıkmak dertlerine derman arayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir