AnaSayfa / Genel / Kahve falında gideceği yere gidememek

Kahve falında gideceği yere gidememek

Kahve falında gideceği yere gidememek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gideceği yere gidememek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerlere gitmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gitmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına inanılır.

Kahve falında başka yerlere gitmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemide bir yere gitmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla bir yere gitmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gidip kaybolmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, prestij kaybı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uçarak bir yere gitmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir