AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere gidip kaybolmak

Kahve falında bir yere gidip kaybolmak

Kahve falında bir yere gidip kaybolmak para kazanmaya, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, makbul olan mallar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere gidip kaybolmak gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir yere gidip kaybolmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında bir yere giderken kaybolmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında istediği yere gidememek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilmediğim bir yere gitmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bilinmeyen bir yere gitmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, evlatlarından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir