AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerlere gitmek

Kahve falında bir yerlere gitmek

Kahve falında bir yerlere gitmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, gayrimenkul sahibi olunacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, gözyaşı döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında ıssız bir yere gitmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında bir yere gidip kaybolmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gideceği yere yetişememek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek güzel ve mutlu günler görüleceğine, elindekileri de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ailecek bir yere gitmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi yerlere gitmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir