AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka yerlere gitmek

Kahve falında başka yerlere gitmek

Kahve falında başka yerlere gitmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, elindekileri kaybedeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında başka yerlere gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında başka yere gitmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında başka yerlere gitmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden başka yere gitmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir yere gitmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka yere tayin olduğunu görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir yere göç etmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir yere taşınmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir