AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik bir yere gitmek

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, ömür boyu süreceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında yeşillik bir yere gitmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başka yerlere gitmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere gitmek isteyip gidememek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölen biriyle bir yere gitmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu bir yere gitmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında askere gideceği yeri görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine delalettir.

Kahve falında istediği yere gidememek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir