AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla bir yere gitmek

Kahve falında uçakla bir yere gitmek

Kahve falında uçakla bir yere gitmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, huzurlu günler görüleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Açık sözlüsünüz.

Kahve falında uçakla bir yere gideceğini görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla bir yere gitmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla bi yere gitmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla uzak bir yere gitmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında yere düşen uçak görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalet eder.

Kahve falında uçakla yere inmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakla bir yere gittiğini görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir