AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak bir yere gitmek

Kahve falında uçarak bir yere gitmek

Kahve falında uçarak bir yere gitmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında uçarak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek insanlar arasında yüceleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak bir yere gitmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçarken yere düşmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçarak yere inmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında uçarak kabeye gitmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uçarak gitmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak camiye gitmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir