AnaSayfa / Genel / Kahve falında gezegene gitmek

Kahve falında gezegene gitmek

Kahve falında gezegene gitmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük bir yenilgi alacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayaline kavuşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gezegene gitmek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında gezegene gitmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka gezegene gitmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mars gezegenine gitmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka gezegende olmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Kahve falında neptün gezegeni görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işarettir.

Kahve falında başka gezegen görmek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir