AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik yakalamak

Kahve falında geyik yakalamak

Kahve falında geyik yakalamak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik yakalamak gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında geyik yavrusu yakalamak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalettir.

Kahve falında geyik yakalamak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik ve kurt görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında altın geyik görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş geyik görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında geyik kafası görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Kahve falında geyik avladığını görmek inancından ödün vereceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kar ve geyik görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir