AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru geyik görmek

Kahve falında yavru geyik görmek

Kahve falında yavru geyik görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, aile içinde husumet gelişeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet eder.

Kahve falında yavru geyik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Kahve falında geyik yavrusu yakalamak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik yavrusu görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru geyik görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik ve yavrusunu görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, neşeli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında geyik kafası görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında geyik olmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyikten kaçmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek geyik görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir