AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, asık yüzlerin güleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik boynuzu görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu geyik görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına işarettir.

Kahve falında boynuzsuz geyik görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında büyük boynuzlu hayvan görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir