AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın geyik görmek

Kahve falında altın geyik görmek

Kahve falında altın geyik görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın geyik gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında altın geyik görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında geyik böceği görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında denizde geyik görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında geyik beslemek itibarda meydana gelecek değişikliğe, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında geyik öpmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına delalettir.

Kahve falında geyikler görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına inanılır.

Kahve falında hasta geyik görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında geyik ve kurt görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir