AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan geyik görmek

Kahve falında konuşan geyik görmek

Kahve falında konuşan geyik görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan geyik gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında konuşan geyik görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyik öpmek rahatının yerine geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ren geyik görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Kahve falında kahve falında geyik görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik öldürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek geyik görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına inanılır.

Kahve falında geyik ceylan görmek anne baba ile ters düşüleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik yediğini görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir