AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük geyik görmek

Kahve falında küçük geyik görmek

Kahve falında küçük geyik görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, ortalığın karışacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, stresli bir ortama gireceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında küçük geyik gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında küçük geyik görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta geyik görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşan geyik görmek büyük aksilikler yaşayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik kafası görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geyik öldüğünü görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında vahşi geyik görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geyikle uçmak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik postu görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir