AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzüne doğru havalanmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru çıkmak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak de rahatının yerine geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışığa doğru gitmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir