AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri saymak

Kahve falında geri saymak

Kahve falında geri saymak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, elindekini de bitireceğine delalettir.

Kahve falında geri saymak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında geriye doğru saymak itibarını zedeleyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Kahve falında geri saymak esenlik bulup, mutlu olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında islamın şartlarını saymak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında deste deste para saymak manevi huzurdan da nasipleneceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında rakam saymak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında zaman saymak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih saymak mallarının artacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Kahve falında çok kağıt para saymak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir